avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 792 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Imi poate da cineva un raspuns?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Imi poate da cineva un raspuns?

A se declara singur mostenitor. B il da in judecata si se dispune in instanta introducerea lui B alaturi de A in T.P. (nulitate absoluta in sensul includerii lui B). Inainte de asta A vinde parte din trenul din titlu. Cele doua Comisii, Judeteana si Comunala, ptr. stabilirea dreptului de proprietate refuza eliberarea noului T.P. cel vechi retragandul de la A. Incerc executarea respectivei sentinte de mai bine de 5 ani. Ce mai pot face? Se comite vreo ilegalitate daca se elibereaza T.P. pe intreaga suprafata initiala avand in vedere ca A a vandut deja parte din terenul in cauza? Multumesc
Cel mai recent răspuns: Manole Dumitru , utilizator 17:24, 2 Mai 2011
Eliberarea TP se face pentru intreaga suprafata cu includerea lui B daca nu s-a solicitat si esirea din indiviziune a d-voastra cu stabilirea hotarului si a vecinatatilor (grantuire) a suprafetei de teren a d-voastra.#-o

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dubiu mario200944 mario200944 nu stiu ce pot sa fac sa obtin un Titlu de Prorietate A se declara singur mostenitor. B il da in judecata si se dispune in instanta introducerea lui B ... (vezi toată discuția)
Mod de dobindire a proprietatii/ce fel de actiune? ContSters116348 ContSters116348 BUNA,de la defunctii mei parintii detin o suprafata de teren care nu este trecuta in titlu de proprietate emis ,suprafetele vecine sunt trecute in titlu ,nu se ... (vezi toată discuția)
Drept de proprietate rallu28 rallu28 Buna ziua. As dori daca se poate sa imi raspundeti sau sa imi oferiti solutii pentru urmatoarea speta: In anul 2007 , numitei B.A i s-a recunoscut dreptul de ... (vezi toată discuția)