avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 740 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii şi fundaţii, într-un ... asociatie infiintare
Discuție deschisă în Asociaţii şi fundaţii, într-un cuvânt: ONG-uri

asociatie infiintare

ma stradui sa infiintez o asociatie ,am ajuns pana la depunerea actelor la Judecatorie.Astazi am fost sa le iau,dar notara m a expediat la registratura sa fac o cerere.ce cerere ,ce urmeaza/cat mai astept/// multumesc
asociatia parintilor dintr o gradinita
Cel mai recent răspuns: ARETAPARASCHIV@YAHOO.com , utilizator 18:24, 2 Mai 2011
Ce legatura are "notara" cu Judecatoria si registratura(a cui?)? Poate dati mai multe detalii.
Caci ordinea fireasca ar fi:
-rezervarea denumire
-semnatul actelor la notar
-depunerea lor la Judecatorie
-luat de la Judecatorie
-mers la fisc pentru inregistrare
n am explicat bine,am depus la Judecatorie,am confundat grefieracu ,,notara,, scuze,

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dorim să înfiintam un ong aangelanest aangelanest Dorim să înfiintam o organizatie non-profit a pensionarilor si persoanelor vârstnice. La judecătorie nu ni s-a explicat prea bine. Cum procedăm și de ce ... (vezi toată discuția)
Chemat in instanta andrei8181 andrei8181 Craciun fericit ! Am primit plic ca pe 20 ianuarie 2017 sunt chemat in instanta in calitate de parat. Asociatia de proprietari ma dat in judecata pt 400 ... (vezi toată discuția)
Infiintare asociatie palm palm Buna ziua Avem un grup de 18 persoane, cu care vrem sa infiintam o asociatie. Grupul nostru este un grup amator de teatru si vrem sa obtinem o asociati. Ce ... (vezi toată discuția)