avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 763 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii Decontarea navetei a cadrelor didactice
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

Decontarea navetei a cadrelor didactice

Stimate d-nul avocat!

De la inceputului anului scolar 2010/2011 fac naveta la un orasel aflat la 40km distanta de localitatea mea.
Problema mea este, ca in scoala se deconteaza numai abonamentul,si i-mi refuza sa-mi deconteze suma biletelor. (suma biletelor nu depaseste pretul abonamentului)
Motivul pt care fac naveta cu bilete este ca ma deplasezi numai patru zile si ies mai bine decat sa-mi cumpar abonament pt 5 zile. Cand totusi am predat bilete o luna(in total 240 lei), mi sa calculat decontarea astfel: (abonamentul luat pt 4 zile) -25%. astfel am pierdut intro luna 50 lei.

Au dreptul sa ma obliga sa cumpar abonament???

Alte discuții în legătură

Naveta profesor misu1972 misu1972 Buna ziua, Sunt profesor in mediul rural , si zilnic efectuez naveta pe o distanta de 240 de km. Noile prevederi ale Normelor de decontare a navetei prevad ca ... (vezi toată discuția)
Abonament scolar handsu handsu Daca un copil de la tara face naveta la oras fiind elev , la scoaterea abonamentului pentru naveta trebuie sa plateasca pretul intreg sau la prezentarea ... (vezi toată discuția)
Pentru profesorii care se deplaseaza cu autoturismul personal ... ileana dita ileana dita Pentru profesorii care se deplaseaza cu autoturismul personal un abonament de transport pe ruta scoala- localitate de domiciliu achizitionat la inceputul ... (vezi toată discuția)