Buna ziua,
Sunt profesor in mediul rural , si zilnic efectuez naveta pe o distanta de 240 de km. Noile prevederi ale Normelor de decontare a navetei prevad ca decontarea se face in urma depunerii la dosar a unei adeverinte din care sa rezulte pretul abonamentului pe distanta respectiva. Problema este ca intre localitatea de domiciliu si unitatea de invatamant, nici o firma de transport nu executa curse directe, si nici nu vor sa dea adeverinta pentru distante similare pe motiv ca ele nu elibereaza astfel de document deorece exista biletul. In aceste conditii, consiliul de administratie al scolii, a stabilit sa imi plateasca o suma de 650 lei lunar fara nici un fel de temei, in conditiile in care eu consum cel putin dublu.
Nu stiu cum sa procedez in continuare. As face o plangere penala pentru abuz in serviciu sau as da scoala in judecata pentru rezolvarea corecta a problemei.
Cum ma sfatuiti sa procedez ?
Multumesc !
Decontare naveta
misu1972
HG din iulie 2015 permite decontarea navetei profesorilor,numai ca directorul meu imi deconteaza dupa cum vrea.
Eu fac naveta cu masina personala,nu exista ... (vezi toată discuția)
Decontare naveta
pesori
M-am mutat la sat impreuna cu viitorul meu sot . Eu sunt personal didactic, iar el nedidactic. Amandoi facem naveta de la 26 de km de Timisoara. Am solicitat ... (vezi toată discuția)