avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 852 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... la un P.F.A.
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

la un P.F.A.

Pana la ce data trebuie sa depun formularul 200 la un p.f.a.
Cel mai recent răspuns: Popa Adrian , Contabil 19:43, 2 Mai 2011
Buna ziua
Termen de depunere:
‐ anual, pentru fiecare an fiscal, până la data de 15 mai inclusiv a anului următor celui de realizare a venitului;
‐ ori de câte ori contribuabilul constată erori în declarația anterioară, prin completarea unei declarații rectificative până la termenul prevăzut de lege, situație în care se va înscrie "X" în căsuța special prevăzută în formular în acest scop.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

2 contracte drepturi de autor, nedeclarat unul din ele in declaratia 200 Aurora Iacobescu Aurora Iacobescu Buna ziua, Am doua contracte drepturi de autor: unul la firma la care deja lucrez (publicitate) si inca unul la o alta firma (presa). La momentul depunerii ... (vezi toată discuția)
Declaratii fiscale M. Gradinaru M. Gradinaru Doresc sa aflu daca am depus declaratia 230 privind destinatia sumei reprezentand pana la 2% din impozitul anual mai sunt obligat sa depun si declaratia 200 ... (vezi toată discuția)
Rectificative confidus confidus Buna ziua! Imi puteti spune va rog, daca exista vreun act legal , care reglementeaza la modul general dreptul de a depune declaratii rectificative sau, ... (vezi toată discuția)