Buna seara derosc sa-mi deschid o micro intreprindere cu activitati in:
1-amenajari interioare, electrice, sanitare, 2-Organizari nunti, botezuri, 3-vanzari on-line, vanzari taraba, 4-asistenta imobiliara.
Am inteles ca e mai bine sa le trec pe toate la inceput ...... nelamurirea mea e: dupa ce deschid firma cu aceste coduri, trebui sa mai platesc alte taxe pt. a activa pe aceste domeni? Pt. ca in iarna, avusem o tentativa si stiu ca dupa ce deschideam firma trebuia sa ma prezint la primaria de sector sa obtin o alta aprob. si apoi sa vb. cu cei de la administratia pietelor unde plateam o alta taxa si apoi puteam obtine o taraba.
Este mai bine sa le treceti pe toate in actul constitutiv pentru ca ulterior sa nu mai platiti nimic pentru eventualitatea in care doriti sa va extindeti obiectul de activitate cu codurile mai sus mentionate.
La registrul comertului veti completa o declaratie model 2 pentru a va autoriza activitatile pe care doriti sa le desfasurati. Aceasta declaratie nu se plateste separat ci va fi inclusa in taxele pentru constituirea societatii.
De la primarie aveti nevoie de autorizatie insa numai pentru anumite activitati (din cate stiu pentru alimentatie publica) si pentru punctele de lucru.
In speranta ca v-am raspuns la toate intrebari,
Succes.