avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 344 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Cum sta treaba cu Codurile C.A.E.N
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Cum sta treaba cu Codurile C.A.E.N

Buna seara derosc sa-mi deschid o micro intreprindere cu activitati in:
1-amenajari interioare, electrice, sanitare, 2-Organizari nunti, botezuri, 3-vanzari on-line, vanzari taraba, 4-asistenta imobiliara.
Am inteles ca e mai bine sa le trec pe toate la inceput ...... nelamurirea mea e: dupa ce deschid firma cu aceste coduri, trebui sa mai platesc alte taxe pt. a activa pe aceste domeni? Pt. ca in iarna, avusem o tentativa si stiu ca dupa ce deschideam firma trebuia sa ma prezint la primaria de sector sa obtin o alta aprob. si apoi sa vb. cu cei de la administratia pietelor unde plateam o alta taxa si apoi puteam obtine o taraba.
Cel mai recent răspuns: Ioana Bogdan , Avocat 20:04, 2 Mai 2011
Buna seara,

Este mai bine sa le treceti pe toate in actul constitutiv pentru ca ulterior sa nu mai platiti nimic pentru eventualitatea in care doriti sa va extindeti obiectul de activitate cu codurile mai sus mentionate.
La registrul comertului veti completa o declaratie model 2 pentru a va autoriza activitatile pe care doriti sa le desfasurati. Aceasta declaratie nu se plateste separat ci va fi inclusa in taxele pentru constituirea societatii.
De la primarie aveti nevoie de autorizatie insa numai pentru anumite activitati (din cate stiu pentru alimentatie publica) si pentru punctele de lucru.
In speranta ca v-am raspuns la toate intrebari,
Succes.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ajutor!!! urgent!!! nicoletastoian11 nicoletastoian11 Ma poate ajuta si pe mine careva? As dori sa-mi deschid si eu o firma care sa-mi permita sa vand mici, bere.....in targuri, oboruri,piete... Tot ce tine de ... (vezi toată discuția)
Vreau sa infiintez un ii dar nu stiu exact ce coduri caen sa pun catalin87 catalin87 Salut. Urmeaza sa deschid o inteprindere individuala, dar nu sunt hotarat in legatura cu codurile CAEN. Cu ce ma ocup: In principal (tot timpul ... (vezi toată discuția)
Un srl pe produse copii se poate schimba pe fast-food rbtrbt rbtrbt Am un SRL deschis in 2008(imbracaminte,incaltaminte produse pt copii)suspendat pe 3 ani din 2010,as vrea sa deschid o shaormerie;ce as putea face: -se poate ... (vezi toată discuția)