avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 634 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... miine se incheie procesul si avocatul nu vrea sa ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

miine se incheie procesul si avocatul nu vrea sa vina!!!m-a anuntat azi.cum fac

miine avem incheierea procesului in felul urmator.aveam termen,dar am facut mediere si miine ne prezentam ambele parti sa incheiem.
cind a auzit azi avocata,dupa ce initial m-a intrebat unde ne intilnim miine,as-a intors si a zis ca are o treaba in timpul procesului meu.desi frumos ar fi fosrt sa vina,sa vada cum se incheie,etc,mai ales ca eram la al 2-lea termen doar si eu am platit-o ptr,tot procesul.
eu am de luat bani de timbru-26 mil.mi-a facut mediatoarea hirtiile,eu sa le depun.
cind zic despre banii de timbru?
cum prezint eu cazul?

eu am adresa pe BI la soacra,la care nu ma duc,adresa mea de locuit fiind unde este terenul din indiviziune.
cum aflu cind e gata hotarirea/
era treaba avocatei sa-mi spuna ce se intimpla cu taxa de timbru cind sint banii sa-i iau si de unde si cum iau hotarirea judecatoreasca sa nu?
Maine impreuna cu partea depuneti acordul de mediere in sedinta de judecata si o cerere pentru restituirea taxei de timbru in virtutea art. 63 alin(2din legea 192/2006):"Odata cu pronuntarea hotararii, instanta va dispune, la cererea partii interesate, restituirea taxei judiciare de timbru, platita pentru investirea acesteia.".
Apoi instanta va pronunta hotararea, asteptati redactarea ei, si intrebati instanta cum faceti cu restituirea taxei.
puteti solicita cand vi se va da cuvantul pe fond sa vi se comunice sentinta la adresa unde locuiti efectiv. taxa de timbru nu se mai restituie.
Cand conflictul a fost solutionat pe calea medierii taxa judiciara de timbru se va restitui la cererea partii interesate in tot sau in parte.
vaaai,caa vocat cum spuneti ca nu se returneaza??
asa mi-a spus si avocata si e fals.!!!
Sa ne comunicati si noua ce veti face maine si cu acordul de mediere si cu taxa.
Ultima modificare: Luni, 2 Mai 2011
ContSters202274, utilizator

Alte discuții în legătură

Acord de mediere. recuperare taxe partaj in instanta ionut101 ionut101 va rog cine poate sa imi raspunda, de ce nu pot beneficia de restituirea taxei de timbru pentru solutionarea partajului (3% din valoarea bunurilor ... (vezi toată discuția)
Partaj intre soti sofiamaria sofiamaria Buna seara, va rog frumos cine ma poate ajuta cu o problema, in urma cu un an si ceva am divortat fara a face partaj cu conditia ca fostul sot sa imi dea o ... (vezi toată discuția)
Acord de mediere respins de instanta ca fictiv underworld underworld Proces de prestatie tabulara. Concomitent cu actiunea, avocatul a depus si o tranzactie a partilor si un acord de mediere. In baza acordului de mediere, ... (vezi toată discuția)