avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 317 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general plata prin compensare
Discuție deschisă în Contabilitate în general

plata prin compensare

O societate franceza poate primi o plata prin compensare de la o sociate romana (societati comerciale)? In dreptul francez compensare conventionala exista si se opereaza automat.
Cel mai recent răspuns: Niculae , utilizator 00:00, 15 Septembrie 2004
Bineînţeles că poate primi o plată prin compensare, dar nu plată prin compensare prin intermediul Institutului de management informatic ci trebuie să existe două părţi care să aibe datorii reciproce şi care să fie certe, lichide şi exigibile.
Vezi Codul Civil.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata prin compensare anonim anonim O societate franceza poate primi o plata prin compensare de la o sociate romana (societati comerciale)? In dreptul francez compensare conventionala exista si ... (vezi toată discuția)
Preluare creante beinaz a beinaz a Revenind la ceea ce v-am intrebat mai jos am rugamintea sa-mi spuneti daca se poate face o preluare de creante. Societatile au datorii una fata de cealalta ... (vezi toată discuția)
Compensare plati say say Buna tuturor Iata speta Exista un contract de cercetare intre noi si 5 parteneri. Intra banii de pe un proiect si partenerii trebuie platiti. Dintre ... (vezi toată discuția)