avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 734 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Procura pentru vinzare imobil
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Procura pentru vinzare imobil

Fratele meu locuieste in Italia. La plecare mi-a facut o procura pentru administrarea bunurilor lui.Acum doreste sa vinda imobilul di Romania al carui proprietar este,a gasit si cumparatorul doar ca eu nu pot face vinzarea asa cum a zis el deoarece procura mea nu da acest drept. Trebuie o alta procura pe care sa scie expres despre vinzare. Va rog sa-mi raspundeti la urmatoarele: 1-el face in Italia procura la primaria localitatii unde locuieste o trimite in tara,eu o traduc si o legalizez! Este valabila? Sau trebuie procura facuta la consulat si sa fie apostilata acolo??2
Va multumesc mult si astept un raspuns de la Dvs.
Cel mai recent răspuns: Ana-Maria Dutescu , Avocat 22:11, 2 Mai 2011
Daca o face la consulatul roman, nu mai aveti nevoie de traducere, legalizare sau apostila.
Daca o face la un notar ( din Italia), trebuie sa o traduceti si sa o legalizati, fara apostila.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Procura viarelly viarelly mama,care momentan e i italia, doreste cand merg la ea sa imi faca o procura cu care sa o reprezint aici in mai multe domenii! am o intrebare,,,,trebuie ... (vezi toată discuția)
Declarație acord călătorie cu minori Luca 4 Luca 4 Buna am si eu o întrebare. Daca fac procură in Italia la un notar pentru a mă putea intoarce din românia cu copii fără sot cum trebuie sa procedez? (vezi toată discuția)
Partaj meluzu meluzu poate fiul meu sa reprezinte pe mama lui la notar pentru partaj (vezi toată discuția)