avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1766 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Traduceri procura
Discuție deschisă în Traduceri

procura

mama,care momentan e i italia, doreste cand merg la ea sa imi faca o procura cu care sa o reprezint aici in mai multe domenii!
am o intrebare,,,,trebuie tradusa acolo sau aici??
este valabila in romania??
trebuie apostilata acolo??
ce sfaturi imi dati??
multumesc!!!
Cel mai recent răspuns: ContSters149 , utilizator 11:35, 6 Mai 2010
Procura trebuie tradusa insa nu are importanta unde si asta numai in cazul in care nu gasiti acolo un notar roman.Este valabila in tara, nu aveti nevoie de apostilare, insa aveti nevoie de o procura care sa cuprinda toate operatiunile pe care urmeaza sa le indepliniti in numele acesteia.
multumesc mult!!!=D>=D>
Daca faceti procura in Italia trebuie neaparat apostilata in Italia, nu va fi valabila in Romania fara apostila decat in cazul in care ati facut procura la Consulatul Romaniei, consulul are drepturi de notar. Daca traduceti in Italia, va trebui la fel, apostilata si traducerea, mai bine traduceti in Romania, sa nu mai fie nevoie de apostila si pe traducere si este si mai ieftin, va asigur.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Procura pentru vinzare imobil julius jr julius jr Fratele meu locuieste in Italia. La plecare mi-a facut o procura pentru administrarea bunurilor lui.Acum doreste sa vinda imobilul di Romania al carui ... (vezi toată discuția)
Procura spania meteorarlg meteorarlg Bun gasit. Sora mea care este rezident in Spania i-a facut o procura generala mamei care locueste in Romania. Pentru a putea fi folosita trebuie sa contina ... (vezi toată discuția)
Casatorie cu cetatean italian dana-mihaela dana-mihaela Ce acte imi sunt necesare pentru casatoria cu un cetatean italian. Casatoria va avea loc in Italia. Mentionez ca atat eu cat si viitorul meu sot suntem ... (vezi toată discuția)