avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 737 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... semnatura in alb....da sau nu?
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

semnatura in alb....da sau nu?

buna ziua . am si eu o intrebare. Este normal si legal ca avocatul meu care ma reprezinta in procesul de incredintare minor sa imi ceara sa ii semnez foi in alb? mie frica daca a trecut de partea adversa! nu vreau sa imi semnez singura ''sentinta de moarte''! e un om de incredere,dar eu nu am incredere decat in Dumnezeu. va rog raspundeti-mi ...este legal sau nu?
Cel mai recent răspuns: duscaandreea , utilizator 22:42, 2 Mai 2011
nu e!
până și probele prin înscrisuri pot fi răsturnate, mai ales cele sub semnătură privată, însă vă recomand călduros să nu faceți astfel de practici !!
va multumesc pt raspunsuri! nu voi face ,bine ca m-ati trezit inainte de un eventual prea tarziu! va multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Semnaturi in alb. nedumerire mare! Vasile Sichitiu Vasile Sichitiu As dori sa stiu daca un cetatean care lasa unei alte persoane un teanc de foi semnate de el in alb comite sau nu o infractiune. Dar cell ce le detine ... (vezi toată discuția)
Minor lili33 lili33 Buna ziua. Va rog sa ma sfatuiti in urmatoarea problema: De 5 ani traiesc cu un barbat. Nu suntem casatoriti, Avem un baietel de 4 ani. Locuim in Bucuresti, ... (vezi toată discuția)
Divort tania_klb23 tania_klb23 Buna ziua!!! Sunt casatorita de un an de zile,am un bebe de 4 luni,si vreau sa divortez,dar mi-e frica sa nu raman fara bebe.Vreau sa stiu care sunt motivele ... (vezi toată discuția)