avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 834 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... neprezentare
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

neprezentare

Daca paratul(sotul)stiind cand este fixat procesul, nu se prezinta la procesul de divort cu minori ce se intampla?
Cel mai recent răspuns: Mihaela Nevoie , Avocat 23:09, 2 Mai 2011
pierde procesul, se considera ca este de acord . E mai bine sa se prezinte sa dea dovada de buna credinta si sa-si arate pozitia fata de proces. In felul acesta nu se mai audiaza martori, etc care ar putea dezvalui lucruri neplacute sau neadevarate , nu se mai prelungeste inutil procesul.
Se poate solutiona cauza in lipsa acestuia ... este esential ca paratul sa fi fost legal citat ... daca acesta nu intelege sa se prezinte pentru a-si face aparari fata de chemarea in judecata, instanta poate proceda la solutionarea cauzei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prezenta paratului la audierea martorului maneanicoleta2006 maneanicoleta2006 Buna ziua! Sunt in proces de divort din culpa comuna, cu minori. 1. Va rog sa-mi spuneti daca e necesara prezenta sotului meu in sala de judecata ... (vezi toată discuția)
Cum se obtine divortul cand un partener refuza sa isi dea acordul love_singh love_singh Cum se poate obtine cel mai rapid un divort in masura in care un partener refuza sa se prezinte la tribunal si in plus spune ca nu vrea sa divorteze? Exista un ... (vezi toată discuția)
Divortul gabygaby202000 gabygaby202000 Buna ziua ! As dori sa intreb pe cineva, urmatoarea problema : Sunt casatorit, si am doi copii minori. In cazul in care sotia intenteaza actiune in instanta de ... (vezi toată discuția)