avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 690 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Pot cumpara pe firma un auto de la pers. fizica si ...
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Pot cumpara pe firma un auto de la pers. fizica si apoi amortiza investitia?

Buna ziua ,

As dori sa achizitionez un auto de la persoana fizica pt. firma mea si ma intereseaza daca este vreo posibilitate de a amortiza investitia ... ca si atunci cand cumperi normal cu factura .

Va multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Iulian MANEA , Contabil 22:56, 2 Mai 2011
Bineinteles. Contractul de vanzare-cumparare incheiat cu persoana fizica inlocuieste factura ca document justificativ in contabilitate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cesiune leasing financiar Lavinika Lavinika Am urmatoarea situatie: -am incheiat un contract de leasing financiar in iul 2008, obiectul contractului: Autoturism - in Iun 2011 s-a achitat penultima ... (vezi toată discuția)
Vanzare de mijl fixe dintre pers. fizice si juridice miraj miraj asociatul unic al societati are in proprietate personala mai multe aparate(menghina,ghilotina , etc) mijl fixe achizitionate in timpul cat a lucrat in ... (vezi toată discuția)
Cumparare masina second de la o persoana fizica pe firma Alex N Alex N buna ziua, as dori sa stiu cum se poate trece o masina pe firma, fiind cumparata de la o persoana fizica, care bineinteles nu poate da factura. apoi, cum ... (vezi toată discuția)