avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 471 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general act aditional strainatate
Discuție deschisă în Contabilitate în general

act aditional strainatate

unde trebuie sa depun actele aditionale pentru cei ce lucreaza in strainatate?inainte le depuneam la itm cu resedinta de judet pe urma le depuneam la itm din oras si acum cum s-a inchis itm nu mai stiu unde sa le depun.sau le dau eu numar din registrul meu.

Alte discuții în legătură

Revisal suciu_diana suciu_diana Buna seara, cum se poate rezolva urmatoarea situatie: actele aditionale ale angajatilor au fost numerotate gen Ionescu are act ad nr. 1/01.01.2010, la 2 ... (vezi toată discuția)
Formulare itm soficu cristina soficu cristina Solicit, colegilor de forum si mai ales, consultantilor in personal, sa-mi precizeze o [b]baza legala [/b]de unde reiese numarul de exemplare (doua,trei) pe ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! in urma unui control itm mi s-a cerut: "in cazul salariatilor ... DENYYY DENYYY Buna ziua! In urma unui control ITM mi s-a cerut: \"In cazul salariatilor care desfasoara activitate in functia de conducator auto angajatorul .... x .... va ... (vezi toată discuția)