avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1219 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Conditii somaj!
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Conditii somaj!

Buna ziua,
As vrea sa aflu daca sunt asociat intr-o firma nou infiintata(srl-d) si in acelasi timp pot sa beneficiez de ajutorul de somaj avand in vedere ca locul meu de munca a fost restructurat.
Daca nu pot beneficia de ajutorul de somaj avand aceasta calitate de asociat va rog sa-mi spuneti ce ar trebui sa fac sa pot transfera aceasta calitate de asociat-administrator sotiei care in acest moment se afla in somaj.
Multumesc!

Alte discuții în legătură

Infiintare societate juliss juliss salut am o nelamurire , doresc sa imi infiintez un SRL cu asociat unic eu ,la fel tot eu administrator.Eu in momentul de fata lucrez intr-o societate la ... (vezi toată discuția)
Deces asociat minoritar in srl TDIonut TDIonut Buna ziua, Ma aflu intr-o speta putin mai complicata. Sunt asociat si administrator intr-un SRL in procent de 95%, asociatul minoritar fiind cooptat in firma ... (vezi toată discuția)
Concediu crestere copil, desfiintarea firmei,etc nykk nykk Buna ziua, Firma X la care am lucrat pana sa intru in concediu crestere copil de 2 ani, s-a restructurat/modificat, la modul ca: - si-a schimbat locatia, ... (vezi toată discuția)