avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 512 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Demisie - termenul de preaviz
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Demisie - termenul de preaviz

Dupa noul cod al muncii.Am anuntat sambata,30.04.2011 cum ca vreau sa demisionez.Nu stiu termenul de preaviz si daca pot sa merg la 4 ore.Ma ajutati va rog?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:43, 3 Mai 2011
1. Ati depus cererea de demisie?

2. Termenul de preaviz in cazul demisiei este cel prevazut deja in contractul dvs de munca.

3. Pe perioada preavizului timpul de munca este cel prevazut in c.i.m.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Neacceptarea demisiei si obligativitatea preavizului raduoana90 raduoana90 Buna ziua!As dori sa stiu ce pot face in cazul in care mi-am depus demisia si angajatorul pur si simplu nu vrea sa o accepte,ce pot face?Eu am depus cererea de ... (vezi toată discuția)
Demisie drikka drikka Buna tuturor! Lucrez intr-un market, 8 ore pe zi, 5 zile pe saptamana (am liber doar un weekend pe luna). Vreau sa imi dau demisia. Cum procedez in cazul in ... (vezi toată discuția)
Demisie dupa cerere incetare raporturi de munca Iulia Paraschiva Iulia Paraschiva Salutare! Am urmatoare speta! De 1 luna angajatorul pune presiune pe mine sa-mi dau demisia pe motiv ca activitatea mea nu este suficienta si ca nu ma ... (vezi toată discuția)