avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1090 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... trafic minori
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

trafic minori

Imi spune si mie cineva,in caz ca va intra in vigoare noul cod penal la data de 1 oct 2011,vor beneficia de miscorarea pedepsei si infr privind minorii(trafic minori)?!,chiar daca sentinta e definitiva?!
Cel mai recent răspuns: Radu Gabrian , Mediator 19:19, 3 Mai 2011
Da, daca noua lege prevede limite de pedeapsa inferioare legii penale existente la data ramanerii definitive a hotararii de condamnare.
Daca va fi cazul , se va putea solicita aplicarea legii celei mai favorabile

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Redozari pufyxu pufyxu oarte multi vorbesc de redozari,gratierii,decrete,oare se va da ceva din acestea odata cu intrarea noului cod penal? (vezi toată discuția)
Daca se schimba codul penal anul acesta,prin schimbarea lui sunt favorizati in oarecare mod detinutii? 0ana006 0ana006 am auzit ca atunci cand se pun in aplicare noile legi, detinutilor li se ia o treime din pedeapsa. e adevarat? multumesc si daca are pedeapsa de 5 ani si are ... (vezi toată discuția)
Noul cod penal - e hotarat gornea amgelica gornea amgelica ministrul justitiei afirma -e hotarat noul cod penal intra in vigoare la 1 oct. 2011. Am fost arestat la 29.12.2009 / L143/2002,art 2, - La prima instanta ... (vezi toată discuția)