avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 679 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... executare silita
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

executare silita

Buna ziua,
am un credit de nevoi personale din iulie 2008, pe care l-am platit pana in iunie 2010, din august 2008 am fost in concediu pentru cresterea copilului pana in august 2010 , intre timp am ramas insarcinata si am nascut in decembrie 2010, ar fi trebuit sa ma reantorc la servici in septembrie 2010 dar societatea la care lucram ma anuntat ca nu mai are nevoie de serviciile mele, mi-am luat medicale pana am intrat in concediu de maternitate si apoi in concediu pentru cresterea copilului, in toata aceasta perioada am avut un venit de 500 ron, rata la banca fiind de 450 ron , in momentul de fata am doar indemnizatia si alocatiile copiilor. Nu am posibilitatea de a plati deocamdata. Am fost data in judecata si am primit sentinta irevocabila precum ca voi fi executata silit. Nu am nici un bun , in momentul contractarii creditului stateam la parintii mei, in momentul de fata locuiesc cu chirie. Au dreptul sa intre in imobilul parintilor mei daca nu mai locuiesc acolo, pot veni sa ma execute unde stau cu chirie? Ii pot obliga pe parintii mei sa plateasca ceva. Imi pot opri din indemnizatie?
Va multumesc anticipat pentru raspuns.

Alte discuții în legătură

Voi beneficia de indemnizatie pentru ccc2? vintu_alina vintu_alina buna ziua.am si eu o intrebare sper ca ma poate ajuta cineva,in momentul de fata eu sunt in conediu ptr cresterea copilului(1an si 6 luni) si am aflat ca sunt ... (vezi toată discuția)
Poate beneficia de indemnizatie pentru ccc? dor74 dor74 Buna ziua, Prietena mea a fost angajata pana anul trecut in august, dupa care a ramas fara loc de munca, nu a intrat nici in somaj, s-a angajat din nou anul ... (vezi toată discuția)
Concediu 85%, sarcina camelia77 camelia77 Buna ziua, Am nascut in decembrie 2007 si din februarie 2009 am intrat in cocnediu cu 85% din salariu, pana in februarie nu am intrat in concediu de crestere ... (vezi toată discuția)