avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1577 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Plangere contraventionala
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Plangere contraventionala

Prin decembrie am fost oprit de un agent de circulatie si mi s-a spus ca nu as fi acordat prioritate unui pieton la o intersectie aflata cu vreo 100 de m in urma (in conditii de trafic aglomerat).
Pe scurt, am oprit la trecerea cu pricina si au trecut 2 pietoni prin fata masinii. Cei care nu au acordat prioritate au fost masinile din fata mea... dar de la distanta cu pricina politistul a vazut ce a vrut.

Am depus o plangere contraventionala impotriva amenzii. Nu am nici un martor, eram singur in masina. Politistul de asemenea era singur. Acum am cerut imagini de la camera video de la masina agentului dar era indreptata in alta directie si mai mult ca sigur oprita.

Am depus la dosar poze de la locul cu pricina, schema etc. Pe procesul verbal am scris ca nu sunt de acord.

Care sunt sansele mele? Eu singur cu politistul, fara martori, cuvantul meu contra cuvantului lui.

Alte discuții în legătură

Contestatie pv circulatie victor ursutiu victor ursutiu Mi-a fost retinut permisul pe motiv ca nu am acordat prioritate unui pieton, pe trecere marcata pe un bulevard cu 3 benzi de circulatie pe sens despartite de ... (vezi toată discuția)
Plangere contraventionala pe rolul instantei kosmin87 kosmin87 Buna seara. Am si eu nevoie de putin ajutor:D Ma plimbam linistit cu autoturismul prin oras iar la un moment dat am ajuns intr-o intersectie cu intentia de a ... (vezi toată discuția)
Am fost amendat de poliția rutieră pentru o faptă pe care nu am făcut-o. În plus, pe procesul verbal e trecută greșit ora comiterii contravenției. am șanse să obțin anularea lui în instanță? chimardan chimardan Buna ziua , indraznesc sa pun aceasta intrebare aici referitoare la un proces verbal de contraventie rutiera , permisul de conducere a fost retinut pentru 30 ... (vezi toată discuția)