avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 742 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... daca fetita refuza sa isi vada mama naturala?
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

daca fetita refuza sa isi vada mama naturala?

fetita sotului meu din prima casatorie refuza sa isi vada mama naturala conform hotararii custodie,

ce se poate intampla?cine poate obliga copilul sa nu respecte o hotarare?Mentionez ca
aceasta custodie a castigat.o sotul meu
:oops:
Daca doriti sa dati mai multe detalii.Nu se intelege clar cui ii este incredintata fetita.Mama are un program de vizitare stabilit de instanta?
este in custodia tatalui ei,iar mama nu are program de vizita minor ,dabea acuma a cerut pe data de 12 ducem iar copilul la tribunal sa o mai intrebe odata daca si.a schimbat obtiunea de as vedea mama naturala
copilul nu poate fi obligat ,cu timpul poate va reveni la sentimente mai bune,cu conditia sa nu fie indoctrinat negativ in ceea ce o priveste pe mama.
mama naturala il ameninta pe sotul meu cu plangeri la politie,ca incalca o hotarare,deja a devenit un stres pt noi problema asta
Deocamdata tatal nu incalca nicio hotarare.Dupa obtinerea unui program de vizitare atunci se poate discuta despre incalcarea unei hotarari judecatoresti..Hotararea judecatoreasca ii este opozabila tatalui,nu copilului si de aceea ii poate face plangeri la politie tatalui.

Alte discuții în legătură

Ce fel de mama este aceasta mama? carina67 carina67 sotul meu are o fetita din prima casatorie,din 2008 am luat.o de la mama ei si.a dorit sa stea cu noi,conform hotararii de divort al actualului meu sot ,fetita ... (vezi toată discuția)
Schimbare program vizita gabi_andreea gabi_andreea Buna ziua. Am o fetita de 4 ani si in urma divortului in urma cu 2 ani minora mi-a fost incredintata mie, adica tatal. La data respectiva pentru a putea obtine ... (vezi toată discuția)
Vizitare minor claudiu40 claudiu40 In urma divortului a fost stabilit un program de vizitare minor, o zi pe saptaman si un week-end pe luna. Fosta sotie ii face "program" minorului in asa fel ... (vezi toată discuția)