avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 923 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... daca fetita refuza sa isi vada mama naturala?
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

daca fetita refuza sa isi vada mama naturala?

fetita sotului meu din prima casatorie refuza sa isi vada mama naturala conform hotararii custodie,

ce se poate intampla?cine poate obliga copilul sa nu respecte o hotarare?Mentionez ca
aceasta custodie a castigat.o sotul meu
:oops:
carina67 a scris:

fetita sotului meu din prima casatorie refuza sa isi vada mama naturala conform hotararii custodie,

ce se poate intampla?cine poate obliga copilul sa nu respecte o hotarare?Mentionez ca
aceasta custodie a castigat.o sotul meu
:oops:
Buna seara dna.Carina,
Ne puteti spune virsta fetitei,in momentul incredintarii catre tata si pe cea de acum?Interesant ca mama la acel moment,nu a cerut sau nu aprimit dreptul de a vizita fetita,iar acum face nenumarate plingeri catre politie,impotriva tatalui.
in 2008 am luat fetita de la mama naturala in baza unui raport facut de organele de politie, asa am tinut fetita la noi avea 8 ani atunci ,iar in 2010 in noiembrie a castigat sotul meu custodia iar acuma fetita are 12 ani .Fetita sta la noi de trei ani,iar sotul meu cand a cerut custodia,mama nu a cerut drept de vizita minorului dabea acuma a cerut,problema este ca fetita nu vrea sa o vada deloc,degeaba insist eu si sotul meu
pt ce anume ii face plangere sotului dvs ? ce hotarare zice dansa ca se incalca?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce fel de mama este aceasta mama? carina67 carina67 sotul meu are o fetita din prima casatorie,din 2008 am luat.o de la mama ei si.a dorit sa stea cu noi,conform hotararii de divort al actualului meu sot ,fetita ... (vezi toată discuția)
Schimbare program vizita gabi_andreea gabi_andreea Buna ziua. Am o fetita de 4 ani si in urma divortului in urma cu 2 ani minora mi-a fost incredintata mie, adica tatal. La data respectiva pentru a putea obtine ... (vezi toată discuția)
Vizitare minor claudiu40 claudiu40 In urma divortului a fost stabilit un program de vizitare minor, o zi pe saptaman si un week-end pe luna. Fosta sotie ii face "program" minorului in asa fel ... (vezi toată discuția)