avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 588 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... dosar penal
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

dosar penal

am avut dosar penal si s-a finalizat cu NUP in urma medierii la un mediator.am acceptat medierea doar de dragul de a scapa de dosar cat mai repede obligandu-ma la acea mediere de plata a 6000 euro .daca nu voi plati la timp acea suma sau nu voi plati deloc deoarece este de 5 ori mai mare decat paguba care am facut-o,SE VA REANCEPE PROCEDURA DE URMARIRE PENALA.VA ROG AJUTATI-MA VA MULTUMESC#-o
Cel mai recent răspuns: MYRA CIMPEAN , Avocat 23:43, 3 Mai 2011
Daca nu respecti clauzele incheiate prin acordul de mediere, evident ca se poate relua urmarirea, banuiesc ca e vorba de o infractiune pentru care e nevoie de plangere prealabila, caci altfel nu vad cum ai ajuns la mediator.
Dar poate intervin mediatorii sa ti explice mai clar, desi era normal sa stii deja de la cel cu care ai conlucrat.
sa nu uitam ca CEDO stipuleaza ca nimeni nu poate face inchisoare pentru imposibilitatea platii unei datorii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Furt din mall Alex280594 Alex280594 Vin si eu cu o intrebare,daca 2 persoane au furat din mall o pereche de incaltaminte,unul este minor,celalalt major,au fost dusi in spate de catre ... (vezi toată discuția)
Am nevoie de puțină îndrumare în legătură cu ... Maria.me Maria.me Bună ziua! Am nevoie de puțină îndrumare în legătură cu situația în care mă aflu, vă rog. Acum un an și două luni m am despărțit de soțul meu ... (vezi toată discuția)
Plata despagubiri omniasig fara factura? radu_nicu radu_nicu Buna ziua, Am primit o chemare la mediere de la un avocat pentru medierea unui un dosar de dauna pentru suma de 2300 RON. A refulat o conducta si au fost ... (vezi toată discuția)