avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 775 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... contract de munca si somaj in acelasi timp
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

contract de munca si somaj in acelasi timp

buna ziua,
va rog sa imi spuneti ce as putea sa fac in urmatorul caz. am inregistrat un CIM in revisal pentru un angajat nou, inainte de semnare, intrucat angajatul este intr-un punct de lucru dintr-o alta localitate.
acum am fost informata ca angajatul are si somaj de luat si refuza semnarea contractului pana la finalizarea somajului.
ce pot sa fac in acest caz? incetarea contractului cu aceeasi zi? si angajarea unei alte persoane pe postul vacant? as putea sa am probleme cu ITM-ul?

Alte discuții în legătură

Lncetare contract cosmin20141 cosmin20141 Buna ziua, Doresc sa stiu daca am fost la o firma, unde dupa cateva interviuri mi-au spus ca ma aleg pe mine din multi candidati, am facut o cerere de mana ... (vezi toată discuția)
Procedura transfer salariati de la o firma la alta firma grigoruta gabriel grigoruta gabriel Care este procedura transferului salariatilor de la o firma la alta avand in vedere faptul ca cele doua firme au personalitate juridica distincta si deci nu ... (vezi toată discuția)
Concediu medical prezentat dupa intrerupere contract cf. art. 81 alin.7 mcrisa mcrisa Buna ziua, in cursul zilei de ieri 30.05 am depus demisia la angajatorul meu, documentul fiind inregistrat in aceiasi zi. Astazi, 31.05 mi-a fost eliberat un ... (vezi toată discuția)