avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 863 soluții astăzi

Miercuri, 29 ianuarie, are loc evenimentul: Noutăți fiscale 2025 din perspectivă contabilă: Sesiune cu Cristian Rapcencu. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale executare silita ANAF
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

executare silita ANAF

Buna ziua.. as avea o intrebare.
Sa zicem ca o societate are datorii catre Anaf - bugetul de stat, bugetul asigurarilor sociale, impozit pe profit, TVA, etc. Nu a putut achita o perioada de cateva luni aceste datorii din lipsa incasarilor si acum Anaf-ul vrea sa puna sub sechestru unul dintre cele doua autovehicule detinute de societate.
S-a inceput plata datoriilor insa cu o suma de 10.000 lei... restanta la Anaf fiind de aproape 90.000.
Exista vreo modalitate de a evita punerea sub sechestru?
Cel mai recent răspuns: EUGEN BOT , Consultant fiscal 21:56, 10 Iunie 2011
Legal nu, dar incercati esalonarea obligatiiloe fiscale restante cu organul fiscal.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Datorii la stat, sechestru bunuri mobile alinabella alinabella Buna seara, Am avut pe o societate un autoturism in leasing. Am incheiat leasingul luna aceasta, am luat de la SPIT certificat fiscal pentru vanzarea ... (vezi toată discuția)
Achizitie teren cu sechestru anaf de la o societate inactiva careia i-a fost ceruta insolventa de catre ditl MRSCRS MRSCRS Buna ziua! Doresc sa achizitionez un teren pe care sunt si cateva constructii, respectiv o casa si 2 hale (constructiile se afla intr-o stare degradata). ... (vezi toată discuția)
Plic de la anaf cu titlul de scrisoare de informare Dany320 Dany320 Bună ziua, În urmă cu 20 ani prietena mea a avut un dosar(lipsa permis auto) și dată în judecată de poliție, amendă și cheltuielile de judecată au ... (vezi toată discuția)