avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1334 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Taxa de timbru si onorariu recurs
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Taxa de timbru si onorariu recurs

AM TERMINAT UN PROCES.DACA VREAU SA FAC RECURS CAT MA MAI COSTA ONORARILE SI ALTE TAXE?VA MULTUMESC
Taxa de timbru la recurs este 50% din taxa de timbru platita la judecata pe fond afara de ipoteza in care recursul se declara impotriva unei incheieri de suspendare a judecatii sau de anulare a cererii, situatie in care taxa este fixa, 4 lei.
Onorariul il veti stabili de comun acord cu avocatul pe care doriti sa-l angajati pentru ca nu exista mercuriale sau tarife fixe la avocati.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Semnare contract de mediere si onorariu andromedab andromedab Buna ziua, Este vorba de un proces de mediere contra administratoruluui de bloc. Daca sunt chemate partile la mediere, contractul se semneaza inmediat dupa ... (vezi toată discuția)
Taxe timru judiciar apel valik valik cine poate sa-mi spuna cam cat ar costa taxa timbru judiciar apel partaj bunuri comune.valoare imobil 356 000 roni ( valoare estimata expert nereala ). in ... (vezi toată discuția)
Buna ziua oana_bercu oana_bercu am si eu nevoie de ajutor. am avut un proces cu obiect pretentii civile, este vorba de un regres indreptat impotriva conducatorului auto vinovat. valoarea ... (vezi toată discuția)