avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 498 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Investitii ( Forex , CFD , Optiuni ) vs ...
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Investitii ( Forex , CFD , Optiuni ) vs Depozite bancare

De ceva timp sunt interesat sa plasez ceva capital intr -o companie
( regulamentul imi interzice sa dau nume ! ) care tranzactioneaza :
Forex ; CFD -uri ; Optiuni ( Europene & Americane ) .
Am '' lucrat '' ceva timp pe un cont ''' demo '' oferit de respectiva companie .
Am obtinut '' rezultate '' bune pe '' jucaria demo '' am testat tot felul de
strategii dar cred ca este cazul sa ma apuc de '' treaba '' PE BUNE !
Astept comentarii la probelema :
FOREX ; CFD -uri ; Optiuni vs Depozite bancare ???
Ce '' merge '' mai bine ? FOREX ; CFD bazat pe petrol , metale , cereale ?
Cel mai recent răspuns: ContSters205490 , utilizator 10:16, 26 Mai 2011
Eu zic sa fiti precaut.Ganditi-va ca trebuie sa si piarda cineva pentru ca altii sa castige. In " jucaria demo" vi se da incredere...la faza "pe bune" nu veti obtine doar rezultate placute.
ESTE adevarat ca la '' jocul '' PE BUNE se si pierde .
Cine '' sta BINE cu Nervii '' poate sa '' joace '' asta dupa un '' antrenament '' pe contul DEMO de cel putin 6 luni , cum am facut si eu .
Si la LOTO , cazino + pacanele unii pierd si altii castiga / Cu FOREX ,
CFD - uri si altele iti trebuie si ceva '' fler '' anticiparea unor situatii ;
legaturi intre decizii economice si POLITICE la nivel INTERNATIONAL !!!
Eu zic sa incerci sa vezi cum merge, si sa ne impartasesti si noua experienta, din ce am auzit si am retinut se pot castiga bani frumosi din asa ceva dar am inteles ca e foarte greu de retras banii cand vrei sa te si folosesti de ei. Daca ar fi o afacere asa buna nu cred ca ar avea nevoie de o reclama asa imensa. Si agentii care vor sa te coopteze sunt foarte agresivi si insistenti. Degeaba le spun ca nu ma intereseaza ma tot suna sau dau numarul la altii si ma suna ceilalti. Am ajuns la faza ca le memorez numarul si le inchid in nas telefonul ca ma tot sacaie intruna sa fac tranzactii.
CEI care te '' asalteza '' cu telefoane sunt adevaratii '' RECHINI '' !!!
O firma respectabila nu face asa ceva . Nu pot da in Forum numele
companiei la care eu vreau sa investesc , pot spune doar ca este din
Polonia , are reprezentanta si in Romania este Autorizata in multe state Europene cu burse puternice . ( Germania , Franta ) !!!
Cand am deschis cont real la ei ( parca prin Martie 2010 ) nu m -au presat in nici un fel . Nici pana acum nu am alimentat contul Real !
Nu m - au '' STRESAT '' in nici un fel .
DACA erau asa '' flamanzi '' dupa '' clienti si bani '' sigur ma
'' presau si pe mine "" !!!
Am vorbit cu mai multe persoane care participa la seminariile organizate de respectiva companie si nu a '' reclamat '' NIMENI O
atitudine '' AGRESIVA '' din partea lor !!!
Am participat la cel putin 10 seminarii organizate de ei in Brasov ( acolo locuiesc ) si dupa cum spuneam nu am auzit '' reclamatii '' .
La seminarii vin oameni '' NOI '' in domeniu dar si cei care deja
tranzactioneaza .
Seminariile sunt interesante si interactive ; poti intrerupe discutia sa pui
intrebari fara sa ai parte de '' fete incruntate '' !!
'' Vorba dulce , mult aduce '' este un proverb pe care multi afaceristi din Romania ar trebui sa il invete ! O publicitate si o
atitudine '' AGRESIVA '' duce la PIERDEREA in timp a
CLIENTILOR !!!
Daca cineva ar avea dificultati in retragerea banilor castigati
'' vestea '' s -ar raspandi si respectiva companie ar avea NUMAI de
PIEDUT !!!
Ultima modificare: Joi, 12 Mai 2011
ContSters205490, utilizator
Domnilor / Doamnelor asa de repede s - a '' RACIT '' subiectul asta ???
Ma gandeam la o participare MAI MARE ! ! ORI NU au romanii
'' atractie '' spre domeniul asta ORI sunt comozi si au '' teama ''
de '' lupta '' IN BURSA !! Asteptam MAI multe pareri ; opinii ;
experiente ( pozitive / negative ) Oricum O REACTIE un pic '' MAI VIE '' !!!

Va astept in continuare LA DISCUTII !!!

Alte discuții în legătură

Impozit venituri din optiuni binare on64 on64 Buna ziua, Am o intrebare pentru dumneavoarstra daca nu va suparati, sa imi replicati, eu fiind intr-o dilema cu demersurile pentru a plati impozitele ... (vezi toată discuția)
Se plateste cas sau cass pentru veniturile provenite din trading de cryptomonede? daniel222 daniel222 Buna ziua, As dori sa stiu cum sunt impozitate veniturile provenite din trading-ul de cryptomonede. Sa zicem, de exemplu, ca la finalul anului 2018 am ... (vezi toată discuția)
Investitii bursa ironfx aurel00 aurel00 se poate actiona impotriva unui broker de investitii pe bursa, sau a celor care fac recrutarea de investitori? care sunt sansele de reusita, avand in vedere ca ... (vezi toată discuția)