avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 830 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... SUBINCHIRIERE
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

SUBINCHIRIERE

BUNA , MA PUTETI AJUTA VA ROG.
AM PARTICIPAT LA O LICITATIE CU O PRIMARIE CU MAI MULTE FIRME ,S-A CASTIGAT CU O FIRMA A UNUI PRIETEN , CU CE FORMA LEGALA AS PUTEA SA MERG CU UTILAJELE MELE SI PE FIRMA MEA FARA SA SUBINCHIRIEZ SPATIUL DE LA FIRMA CASTIGATOARE A LICITATIEI DACA IN CONTRACTUL CU PRIMARIA ESTE INTERZISA SUBINCHIRIEREA ?
MULTUMESC
Cel mai recent răspuns: ContSters202274 , utilizator 23:37, 4 Mai 2011
Un contract de asociere in participatiune, in care d-voastra puneti la dispozitie utilajele si prietenul spatiul.
MULTUMESC DE RASPUNS , DAR NU CUMVA FUNCTIONEAZA CU O CONTABILITATE DUBLA(SAU CEVA DE GENUL)? CINEVA MI-A INDICAT UN CONTRACT DE COMISION...... CE PARERE AVETI?
Ceea ce faceti acolo nu prea se incadreaza in definitia unui contract de comision,,,,
Si chiar presupunand ca impingeti la limita totul s-ar putea sa va treziti fara spatiu pentru ca ar semana cu o subinchiriere mascata!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum se transpune in acte colaborarea noastra? andreistan andreistan Buna ziua, O cunostinta de-a mea are o brutarie, desfasurandu-si activitatea intr-un spatiu cesionat de la Consiliul Judetean Brasov. Eu pe firma mea am ... (vezi toată discuția)
Contract de inchiriere, subinchiriere alina240 alina240 Buna ziua, Am o intrebare daca ma poate ajuta cineva. In calitate de SC am inchiriat un spatiu de la o PF. In contract nu este specificat nimic despre ... (vezi toată discuția)
La un contract de comodat pentru folosinta unor utilaje, se poate achita sumele pentru un credit de cumpararea acestora ContSters74561 ContSters74561 Societatea X, cu 4 asociati, toti din familie a avut activitate de panificatie pana in 2007. Aceiasi asociati au mai infiintat o alta firma Y si in continuare ... (vezi toată discuția)