avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1896 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale cum se transpune in acte colaborarea noastra?
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

cum se transpune in acte colaborarea noastra?

Buna ziua,

O cunostinta de-a mea are o brutarie, desfasurandu-si activitatea intr-un spatiu cesionat de la Consiliul Judetean Brasov.

Eu pe firma mea am mai multe echipamente, o linie completa de feliat paine, ambalat, tiplat si vidat, etichetat...

Am dori sa colaboram, eu sa imi mut utilajele in spatiul pe care il are el sub cesiune si sa ambalez painea produsa tot acolo, de el, contra unui comision...

Cum se poate aceasta colaborare transpune in acte?

Eu pe firma mea ar trebui sa imi stabilesc punct de lucru in acel spatiu... pentru ca merg acolo cu utilajele mele si cu 2 angajati ai mei. Prietenul cu brutaria nu are drept de subinchiriere... deci excludem varianta sa imi faca un contract de subinchiriere care sa stea la baza punctului de lucru al societatii mele.

Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: ANA MOCANU-SUCIU , Avocat 11:00, 21 Decembrie 2012
Semnati un Contract de asociere in care stabiliti toate detalii pe care le-ati expus mai sus. Daca doriti sa vedeti un exemplu de contract ma puteti contacta.
Puteti sa incheiati un contract de asociere in participatiune: dumneavoastra veniti cu utilajele si mana de lucru iar prietenul cu spatiul. Aceasta asociere nu presupune subanchirierea si nici nu se schimba scopul pentru care a fost cesionat spatiu. Important este ca cei de la primarie sa si inteleaga ca nu este vorba de o subanchiriere sau subconcesiune.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Punct lucru....???? mirceam mirceam Am infiintat un nou srl de curand. Dupa multe peripetii legate de deschiderea punctului de lucru, am renuntat. Trebuia sa subanchiriez un spatiu si nu am avut ... (vezi toată discuția)
Subinchiriere radani radani BUNA , MA PUTETI AJUTA VA ROG. AM PARTICIPAT LA O LICITATIE CU O PRIMARIE CU MAI MULTE FIRME ,S-A CASTIGAT CU O FIRMA A UNUI PRIETEN , CU CE FORMA LEGALA AS ... (vezi toată discuția)
Contract subinchiriere VIORICA IORGULESCU VIORICA IORGULESCU Buna seara, Am nevoie de un sfat.... am subinchiriat un spatiu comercial, chiriasul s-a obligat prin contract ca-mi va obtine aprobarea de la proprietar si ... (vezi toată discuția)