avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 650 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Vanzare apartament - Adeverinta de la asociatia de ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Vanzare apartament - Adeverinta de la asociatia de locatari

Buna ziua,

In cazul in care vand un apartament am nevoie de aceasta adeverinta din care sa reiasa ca nu am datorii la intretinere.
Adeverinta este un tipizat care trebuie vizat la primarie sau doar o adeverinta cu stampila asociatiei?

Multumesc.
Ultima modificare: Marți, 3 Mai 2011
bograd, utilizator
Cel mai recent răspuns: valitinu , utilizator 09:31, 27 Ianuarie 2012
valitinu
este o adeverinta scrisa din partea asociatiei, nu este un TIP de adeverinta si nici nu trebuie avizata de primarie, de unde sa stie si de ce ar interesa pe primarie daca am datorii la scara sau nu...

Foarte logic ce spuneti, asa m-am gandit si eu. Dar am gasit tot felul de referinte pe net care specificau vizarea la primarie. Multumesc.
buna seara, ce pot face in cazul in care am datorii al asociatia de proprietari, cumparatorul este de acord sa preia cu tot cu datorii dar administratorul nu vrea sa imi elibereze adeverinta pana ce nu platesc? legea zice ca se poate instraina imobilul, nu? sa il dau in judecata? ....dureaza prea mult....
1. presedintele elibereaza adeverinta, el are stampila... "negociati" cu el si comitetul... poate se imnoaie si administratorul si va semna...:surrender:
2. sa va plateasca acum datoriile cumparatorul!, inainte de a incheia contractul.
Ultima modificare: Vineri, 27 Ianuarie 2012
valitinu, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acte vanzare cumparare ContSters72658 ContSters72658 am cumparat acum 2 zile un apartament. la notar, fostul proprietar nu a avut adeverinta de la asociatia de locatari din care sa reiasa ca are sau nu are ... (vezi toată discuția)
Adeverinta pt. vanzare apartament flo1966 flo1966 Adeverinta eliberata de asociatia de proprietari necesara la vanzarea unui apartament trebuie sa mai fie vizata de primarie ??? Unii zic ca DA.....altii zic ca ... (vezi toată discuția)
Vânzare apartament cu datorii la întreținere Cristian2020 Cristian2020 Bună dimineața. Tocmai ce urmează sa vând un apartament cu datorie la întreținere de aproximativ 800ron. Pot vinde dacă se trece în contractul de ... (vezi toată discuția)