avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 423 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Iesire in srainatate cu un autovehicul imprumutat
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Iesire in srainatate cu un autovehicul imprumutat

Buna ziua. As vrea sa stiu ce acte imi sunt necesare pt. a putea sa parasesc tara cu un autoturism imprumutat? Pentru Turcia sunt cerinte speciale? Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: ContSters44758 , utilizator 19:41, 3 Mai 2011
Aveti nevoie de procura speciala notariala din partea proprietarului masinii, in limba romana. Aceasta va contine obligatoriu si tara in care poate calatori cu acel autoturism imprumutatul (sau, generic, se va trece strainatate), durata inchirierii, etc. Apoi, solicitati o traducere legalizata la un traducator autorizat, in limba engleza.
Daca - intamplator - notarul este si traducator autorizat, va va costa mai putin.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Procura scoatere copil minor din tara Ceramiq Ceramiq Buna ziua, Va rog sa imi spuneti daca pentru Turcia procura pentru scoaterea copilului minor din tara trebuie tradusa in limba turca? Este suficienta ... (vezi toată discuția)
Plecare in turcia cu masina -leasing CRIS TIMISOARA CRIS TIMISOARA va rog sa-mi spuneti daca e nevoie ca imputernicirea data de firma de leasing pentru a pleca in afara tarii ( in cazul de fata in Turcia) trebuie tradusa si ... (vezi toată discuția)
Regulament intern luizaioana_luizaioana luizaioana_luizaioana Buna ziua. as dori sa stiu daca traducerea in limba romana a regulamentului intern al unei companii trebuie si legalizata. Mentionez ca documentul a fost ... (vezi toată discuția)