avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 793 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Permis de conducere
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Permis de conducere

buna tuturor,eu am permis de conducere italian categoria b,c.este posibil ca eu an romania sa fac scoala pentru categoria d ,neavand permis romanesc? multumesc.la revedere.
Cel mai recent răspuns: Radu Gabrian , Mediator 20:24, 3 Mai 2011
In principiu , asa ar trebui facut .
Probabil ca veti obtine permis romanesc pentru categoria la care doriti sa dati examen , care nu ar avea legatura cu permisul de conducere italian.
Cred totusi ca ar fi mai bine sa solicitati relatii , fie de la politia rutiera de domiciliu , fie de la IGPR - Directia de Politie Rutiera

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sunt cetatean cu dubla cetatenie, pot detine permis de conducere romanesc? paul_ paul_ Buna sera. Sunt cetatean roman de 2 ani rezindent in Romania. Nu detin permis de conducere romanesc. Permisul strain din tara natala este expirat de 2 ani. La ... (vezi toată discuția)
Cum imi redobandesc permisul anulat ? guvy guvy Buna ziua. Sunt nou pe acest forum si va rog sa ma ajutati. In data de 12 mai 2007 am fast implicat intr-un accident rutier soldat cu vatamarea corporala ... (vezi toată discuția)
Examen pentru obtinerea permisului auto in italia gabi1111 gabi1111 buna ziua sotul meu are carnet categoria b si la obtinut in romania in urma cu 1 an acum el ar vrea sa dea de camioane dar munceste in italia intrebarea mea ... (vezi toată discuția)