avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 872 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Abonament la o firma de internet
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Abonament la o firma de internet

Salut ma numesc Dani. Mi-am facut de curand un abonamet la o firma de internet cu viteza up to 2 mbps, am semnat contractul si apoi cel care mi-a incheiat contractul, mi-a spus ca in prima luna o sa am viteza de 512 kbps si apoi din a doua luna mi-a spus ca o sa am up to 2 mbps. In aceasta sustinere a venit cu un act aditional pe care scria viteza de 512 kbps, nicidecum ca v-a trece automat dupa o luna la up to 2 mbps, am semnat si asta e. A trecut o luna si viteza nu a crescut. Ii sun pe cei de la departamentul tehnic, ptr ca cel care a facut contractul nu raspundea la tel, acestia mi-au spus ca toti cei din zona unde am eu net au viteza de 512 kbps si nu au ce sa-mi faca. Intrebarea mea este: cum sa scap de abonament???!!!
Cel mai recent răspuns: ContSters158230 , utilizator 09:44, 4 Mai 2011
Daca scrie in abonament pana la 512kbps nu aveti ce sa faceti decat sa-l reziliati cu taxa pentru reziliere inainte de termen.
Pana la 512 inseamna de la 0 la 512 .
Totusi verificati daca au o viteza minima garantata trecuta in contract si pe care nu o respecta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reziliere contract firma cablu tv ivape ivape buna ziua, Am incheiat contract cu UPC pentru serviciul de internet pe o perioanda de 1 an. Am platit toate facturile la zi, a trecut 1 an dar tot nu ... (vezi toată discuția)
Contract servicii internet viobarbu viobarbu Acum 1 an si 1 luna am semnat un contract de internet cu firma [editat] in valoare de 45 ron pentru o viteza de 100 mbps metropolitan. Totul a fost ok timp ... (vezi toată discuția)
Informare falsa contracte la distanta ContSters256555 ContSters256555 Buna ziua In 17 ianuarie 2013 am incheiat un contract la distanta cu o firma de telefonie mobila in care mi s-a spus ca daca prelungesc contractul cu 24 ... (vezi toată discuția)