avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 838 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Durata rejudecare proces partaj bunuri comune
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Durata rejudecare proces partaj bunuri comune

Buna ziua,
As dori sa aflu mai multe despre ce inseamna rejudecarea unui proces de partaj bunuri comune,ce dureaza de 4 ani.
Procesul de partaj bunuri comune a ajuns la Curtea de Apel si aceasta a retransmis dosarul la Judecatorie spre rejudecare din cauza unui viciu de procedura....nu stiu care ar fi acest viciu de procedura???
Ce se intampla de acum, se vor cere martori noi sa fie audiati , se vor cere documente noi sau se judeca dupa documentele aflate in acest moment la dosar?
Va multumesc mult.
Cel mai recent răspuns: Admin , administrator 11:14, 3 Iulie 2008
elis a scris:

:help: admin
este posibil asa ceva?


Nu. Raspunsurile apar online chiar la momentul la care sunt postate. In nicio situatie nu poate fi un decalaj intre momentul in care sunt scrise si momentul la care apar pe site.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestatie in anulare cristeo cristeo Buna seara. spuneti-mi va rog ce cale de atac exista pentru o sentinta de recurs irevocabila? Este o cale contestatia in anulare? Unde trebuie depusa? Ce ... (vezi toată discuția)
Care sunt conditiile pentru a putea exercita caile de atac extraordinare? ContSters88476 ContSters88476 In contencios, am pierdut la tribunal si la curtea de apel, dar am inteles ca as putea exercita ceva cai extraordinare de atac inainte de a apela la CEDO. ... (vezi toată discuția)
In ce termen pot contesta decizia pronuntata in recurs? vasilika29 vasilika29 Am depus o cerere pt recurs si de la prima infatisare mi s-a refuzat recursul. as dori sa stiu ce termen am de la incheierea recursului data in 5 aprilie ... (vezi toată discuția)