avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1092 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... drept de proprietate
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

drept de proprietate

Va multumesc daca imi poate spune cineva atunci cind o persoana devine cetatean austriac si renunta la cetatenia romana daca pierde dreptul de proprietate o unei case plus teren in tara obtinut prin contract de vanzare-cumparare dupa decesul unei bunici si dreptul de mostenire dupa decesul mamei sau care este legislatia in aceasta situatie.
Cel mai recent răspuns: ContSters71920 , utilizator 10:31, 4 Mai 2011
dreptul de proprietate si dreptul la beneficiul mostenirii subzista si in conditiile aratate in postare. schimbarea cetateniei nu afecteaza drepturile mentionate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum aflu daca am dreptul la mostenire radu_balas radu_balas Buna ziua, am o intrebare cu privire la dreptul unei mosteniri din partea bunicilor. Deci, mama a decedat in 1998 iar bunica a decedat in 2001, iar de casa si ... (vezi toată discuția)
Dezbaterea succesiunii Mga16 Mga16 Buna seara, Avem o problema nerezolvata in familie. Bunica mea, decedata in 2000, avea un teren. Dupa decesul ei, nu s-a facut succesiunea datorita ... (vezi toată discuția)
Partaj succesoral flori9 flori9 In urma succesiunii dupa bunica mea, fiecareia dintre fiice i-au revenit 1/2 din mostenire, noi ca si nepoate (2) nu aveam dreptul la o cota ... (vezi toată discuția)