avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 828 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Incalcarea normelor de igiena in bloc
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Incalcarea normelor de igiena in bloc

Am achizitionat o locuinta in Bucuresti iar ulterior am constatat ca nu se poate locui din cauza unui miros insuportabil care provine de la etajul inferior unde o vecina locuieste impreuna cu 15 pisici intr-o garsoniera de 30 m.p. Intrucat nu pot folosi locuinta va rog sa imi spuneti ce solutii ar putea exista pentru rezolvarea acestei situatii ( organisme abilitate, cadru legal )
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Marilenaastra , utilizator 12:21, 5 Mai 2011
Sesizare oficiala la DSV
Multumesc pentru raspuns !
Stiti ce reglementari legale exista sa o fortez sa-si scoata animalele din casa ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Animale in bloc stancualexandru stancualexandru Buna ziua. Scriu acest mesaj, fiind cu rabdarea ajunsa la capat si dincolo de capat. Am in bloc o baba nebuna care are intr-un apartament de 2 camere cel ... (vezi toată discuția)
Vecin cu animale care face viata imposibila celorlalti locatari din cauza mirosului. manealidia manealidia Buna ziua, Sunt administratora unui bloc de garsoniere unde foarte multe sunt inchiriate. M-am lovit de o problema pe care nu stiu cum sa o gestionez. La ... (vezi toată discuția)
Animale in apartament costin1305 costin1305 Salut, am o vecina care creste 4 caini si nenumarate pisici in apartament. chiar nu ma deranjeaza numarul animalelor, fiecare face ce vrea la el in casa, insa ... (vezi toată discuția)