avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 175 soluții astăzi

Joi, 10 aprilie, are loc evenimentul: Diurne 2025 - Regimul fiscal și juridic al indemnizațiilor pentru munca în deplasare. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Activitati firma consultanta cod 7022??
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Activitati firma consultanta cod 7022??

Buna ziua,

O firma de consultanta, cod caen 7022, poate presta urmatoarele servicii potentialilor clienti: infiintari societati, cesiune parti sociale, modificare denumire, infiintare punct lucru, schimbare sediu, etc ?

Multumesc
Cel mai recent răspuns: light_207 , utilizator 23:26, 4 Mai 2011
Cod CAEN 7022 - Activitati de consultanta pentru afaceri si management. Conform titulaturii consider că aveţi dreptul să desfăşutaţi toate activităţile menţionate de dumneavoastră.

Deci o societate cu cod 7002, se poate ocupa de intocmirea documentatiei pentru infiintarea unui SRL? Inclusiv sa mearga la ORC pentru depunere/ridicare acte ?
In acest caz, ce anume face obiectul contractului de prestari servicii?
Multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Activitati firma consultanta cod 7022?? va rog, un raspuns:( light_207 light_207 Buna ziua, Imi cer scuze ca postez din nou aceasta nelamurire, dar nu am fost lamurit de nimeni. 1. O firma de consultanta - cod caen 7022 - are voie sa ... (vezi toată discuția)
Contract consultanta???? florin89 florin89 Buna seara, Am si eu o intrebare: ce activitati pot face obiectul unui contract de consultanta? (activitatea principala este COD CAEN 7022 - Consultanta ptr ... (vezi toată discuția)
Deschidere firma intr-un apartament Aliya Aliya Buna ziua, Pentru a-mi putea deschide o firma de\' BUSINESS SI CONSULTANTA intr-un apartament si sa fiu asociatul unic sau nu a afacerii ce acte de studii ... (vezi toată discuția)