avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 613 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... vizitare minor
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

vizitare minor

am o cauza pe rol ptr. vizitare minor din ian. 2011 primul termen a fost in mai ,nu s-a rezolvat nimic ptr ca domiciliul meu este la fosta sotie,nu am fkt partajul,acum judecatorul i-mi cere sa am un domiciliu unde duc minorul,ce pot sa fac,eu locuiesc in italia si nu vreau sa fac public domiciliul actual,multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 20:39, 5 Mai 2011
Bine, bine;;; problema este cam complicata, nu poti lua minorul cu Dv. in Italia fara acordul celuilalt parinte. Privind programul de vizita il puteti solicita la parintele de domiciliul a copilului pt. o perioada de o zi, sau la parintii Dv. sau la cineva apropiat ruda sau prieten,,etc. #-o
daca stau la hotel nu se poate?
dvs puteti sta oriunde, copilul nu. de aceea v-a cerut o adresa unde o sa stati cu cel mic pe perioada vizitelor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

parasire de domiciliu stan monica laura stan monica laura Sotul meu a plecat de acasa pe data de 06.07.2009 la tatal sau si bineinteles cu noua iubita cu care traieste de 2 ani, de cand a intrat la facultate. Ne-a ... (vezi toată discuția)
Divort cu 1 copil minor si partaj gigi94 gigi94 buna ziua. va explic pe scurt situatia mea: acum cateva zile sotia cu care sunt casatorit de 16 ani imi spune cand eram la un restaurant ca a fasit pe ... (vezi toată discuția)
Pensie intretinere_program de vizita ralu_2008 ralu_2008 daca un parinte obligat la plata pensiei in doua luni consecutive nu plateste desi obtine venituri (e rea - credinta), i se face plangere pt abandon de ... (vezi toată discuția)