avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 574 soluții astăzi

Joi, 10 aprilie, are loc evenimentul: Diurne 2025 - Regimul fiscal și juridic al indemnizațiilor pentru munca în deplasare. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale infiintarea unei cafenele
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

infiintarea unei cafenele

as vrea sa stiu care este legislatia care trebuie respecatata pentru infiintarea unei cafenele:D ms anticipat!
Cel mai recent răspuns: George Manciu , Avocat 15:17, 4 Mai 2011
Salutare,

Foarte buna intrebarea. Presupun ca astepti un raspuns exact ... :).

Primii pasi pe care trebuie sa-i urmezi este sa contactezi pe cineva de specialitate care sa te ajute cu lucrurile elementare: constituire firma (daca nu exista una deja), negociere / asistare incheiere contract inchiriere pt cafenea (este vorba despre o investitie destul de maricica, deci trebuie sa fii prudenta), infiintare / autorizare punct de lucru (acolo unde va fi cafeneaua), obtinere autorizatii functionare cafenea (aici depinde de serviciile pe care le va eferi cafeneaua - cu mancare/fara, programul cafenelei etc.).

Mult succes!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Care este modalitatea/procedura, ce documente sunt necesare pentru ... 1968CR 1968CR Care este modalitatea/procedura, ce documente sunt necesare pentru retragerea unui aviz de functionare a unui bar/cafenea situat la parterul unui bloc de ... (vezi toată discuția)
Business nou agemanar agemanar Buna Seara, Locuiesc in straintate si doresc sa imi deschid propria mea cafenea insa nu stiu exact de ce aprobari am nevoie, catre cine sa ma indrept si de ... (vezi toată discuția)
Autorizatiile pentru o cafenea in care nu se serveste bautura alcoolica PEOPLE MANAGEMENT PEOPLE MANAGEMENT Buna ziua, va rog sa ma ajutati cu pasii pe care trebuie sa ii urmez in a obtine autorizatiile pentru o cafenea, in care nu se serveste deloc bautura alcoolica ... (vezi toată discuția)