avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 625 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Business nou
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Business nou

Buna Seara,

Locuiesc in straintate si doresc sa imi deschid propria mea cafenea insa nu stiu exact de ce aprobari am nevoie, catre cine sa ma indrept si de la cine sa cer sfaturi. car esunt pasii pe care rtebuie sa ii urmez. trebuie sa mentionez ca vom avea un mini laborator in care ne vom produce propriile produse de patiserie: prajituri,sandwitchuri, si altele
sprijinul dvs in aceasta situatie este apreciat.

Va multumesc.

Cu stima
Alina
Cel mai recent răspuns: agemanar , utilizator 11:42, 30 Ianuarie 2013
angajeaza un avocat pentru ca vei iesi mai ieftin si nici nu te mai stresezi atat de mult.
Daca afacerea o doriti in Romania, va recomand sa cititi pe internet la o cautare simpla exista multe site-uri care va pot lamuri in detaliu.Chiar daca apelati la un avocat pentru acte, dvs trebuie sa stiti ce inseamna aceasta afacere, ce presupune, deoarece dvs veti conduce afacerea.
[ link extern ] /

Primul pas este infiintarea unei societati comerciale. Pentru aceasta trebuie sa va gasiti un sediu. Poate fi un sediu fara activitate, iar pentru maxim un an de zile poate fi si la cabinetul de avocat. Pentru cafenea trebuie sa deschideti punct de lucru la spatiul respectiv (se poate sa stabiliti si sediul la spatiul unde va functiona cafeneaua, veti decide dvs in functie de imprejurari). Capitalul social este de minimum 200 RON si aveti nevoie de un avocat care sa va redacteze actul constitutiv si celelalte acte si sa va spuna tot ce mai este nevoie. Dupa infiintare vor veni in inspectie si trebuie sa obtineti aprobarea inspectorilor de la sanatate publica.exista anumite norme care trebuie respectate si care vor fi verificate de acesti inspectori
Multumesc Pt raspunsuri!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ajutor in infiintarea unei societati iuliamarin iuliamarin Buna ziua, Vreau sa imi deschid o afacere, un PFA sau un SRL-D, si va rog, daca ma puteti indruma spre a alege optiunea cea mai corecta. Doresc sa fac ... (vezi toată discuția)
Producție prăjituri la domiciliu? spin_xx spin_xx Buna ziua. Exista o procedura prin care poti comercializa legal prajituri si alte deserturi preparate acasa, in bucataria proprie? Dacă da, ce aprobari ... (vezi toată discuția)
Certificat conformitate torturi Ancutica1705 Ancutica1705 Buna ziua,am un SRL si vreau sa imi deschid un laborator de cofetarie patiserie,pentru a da clienților certificat de conformitate pentru torturi si ... (vezi toată discuția)