avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 482 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... transfer de pe o sectie pe alta
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

transfer de pe o sectie pe alta

buna ziua
as avea o problema:am depus o cerere de transfer de pe o sectie pe alta la resurse umane si una la sefa mea,ce formalitati mai trebuie sa urmez?
in cat timp ar trebui sa primesc un raspuns?
as putea primi un refuz la cererea mea?am dreptul ca salariat sa cer un transfer?
mentionez ca lucrez intr-o clinica care e impartita in 3 sectii

Alte discuții în legătură

Transfer loc de muncă AmbraCristina AmbraCristina Bună ziua. La cererea mea,m -am transferat intr-o alta sectie din spitalul clinic unde lucrez ca asistent medical. Dar,datorita problemelor medicale,nu fac ... (vezi toată discuția)
Nerespectare cim de catre angajator rony2006 rony2006 Buna ziua! In anul 2010 am fost angajat intr-o SA cu clasa de salarizare nr.4 In aceasta compania, salariile sunt acordate in baza unei grile de ... (vezi toată discuția)
Transfer medic rezident balteicristian balteicristian Buna ziua, O sa intru direct in subiect. Sunt medic rezident si doresc sa ma transfer din Iasi in Galati. Mentionez ca sunt din Galati si doresc sa ma ... (vezi toată discuția)