Solutie: Condamnă pe inculpatul , pentru comiterea infractiunii de conducere pe drumurile publice a unui autoturism având în sânge o îmbibatie alcoolică peste limita legală, prev. de art. 87 alin 1 din OUG 195/2002 rep. cu aplicarea art. 320 ind 1 C.pr.pen si art. 74 lit c C.pen. si art. 76 lit d C.pen., la 3 luni închisoare. In baza art. 71 C.pen. pe durata executării pedepsei inculpatul va fi lipsit de drepturile prev. de art. 64 lit a ip. a II-a si lit b C.pen. In baza art. 71 alin 5 si art. 81 C.pen., dispune suspendarea conditionată a executării pedepsei principale si a pedepsei accesorii pe durata termenului de încercare de 2 ani si 3 luni. In baza art. 359 C.pr.pen. atrage atentia inculpatului asupra disp. art. 83 C.pen. Obligă inculpatul să plătească suma de 200 lei cheltuieli judiciare către stat. Cu recurs in termen de 10 zile de la pronuntare pentru inculpatul prezent .
Daca ma poate lamurii cineva ce inseamna exact si ce repercusiuni are si daca trebuie sa mai fac scoala de soferi din nou alcolemia a fost de 1.3 si 1.2 la probe la spital, am tamponat o masina usor din cauza ca mi-a taiat cineva calea eu iam reparat masina individului si totul sa intamplat pentru ca ma sunat bunica sa-i aduc pastile pentru inima ea find bolnava cu inima . Credeti ca am primit o pedeapsa pe masura la ceea ce am facut ?>