avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 501 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Lamurire: verdict in caz de conducere sub influenta ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Lamurire: verdict in caz de conducere sub influenta alcoolului

Solutie: Condamnă pe inculpatul , pentru comiterea infractiunii de conducere pe drumurile publice a unui autoturism având în sânge o îmbibatie alcoolică peste limita legală, prev. de art. 87 alin 1 din OUG 195/2002 rep. cu aplicarea art. 320 ind 1 C.pr.pen si art. 74 lit c C.pen. si art. 76 lit d C.pen., la 3 luni închisoare. In baza art. 71 C.pen. pe durata executării pedepsei inculpatul va fi lipsit de drepturile prev. de art. 64 lit a ip. a II-a si lit b C.pen. In baza art. 71 alin 5 si art. 81 C.pen., dispune suspendarea conditionată a executării pedepsei principale si a pedepsei accesorii pe durata termenului de încercare de 2 ani si 3 luni. In baza art. 359 C.pr.pen. atrage atentia inculpatului asupra disp. art. 83 C.pen. Obligă inculpatul să plătească suma de 200 lei cheltuieli judiciare către stat. Cu recurs in termen de 10 zile de la pronuntare pentru inculpatul prezent .

Daca ma poate lamurii cineva ce inseamna exact si ce repercusiuni are si daca trebuie sa mai fac scoala de soferi din nou alcolemia a fost de 1.3 si 1.2 la probe la spital, am tamponat o masina usor din cauza ca mi-a taiat cineva calea eu iam reparat masina individului si totul sa intamplat pentru ca ma sunat bunica sa-i aduc pastile pentru inima ea find bolnava cu inima . Credeti ca am primit o pedeapsa pe masura la ceea ce am facut ?>
Adica nu aveti drept de vot pe durata de 2 ani si 3 luni, timp in care daca mai savarsiti o infractiune, cele 3 luni de revoca.Era mai bine cu executarea celor 3 luni la locul de munca si scapati. Nu ati avut avocat? Mie mi se pare cea mai nefericita varianta cea cu suspendarea.....Termenul de atac ( cele 10 zile) curge de la pronuntare.
Ultima modificare: Miercuri, 4 Mai 2011
avvalentina, utilizator
Ba da am avut avocat dar se pare ca el a fost fericit de rezultat 3 luni la locu de munca adica va referiti la munca in folosu comunitatii?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua as dori sa stiu daca pot cere o achitare, ce pasi trebuie sa urmez mentioned ca nu am avocat Ciprian1George Ciprian1George În baza art. 87 alin. 5 din OUG nr. 195/2002 republicata cu aplic. art. 3201 alin. 7 C.pr.pen. condamnă pe inculpatul D la pedeapsa de 1 an şi 4 luni ... (vezi toată discuția)
Cand imi pot lua permisul inapoi? sebi84 sebi84 Solutia pe scurt: În baza art. 87 alin. 1 din OUG 195/2002 cu aplicarea art. 3201 alin. 7 c.pr.pen condamnă inculpatul Mitea Sebastian la pedeapsa de 8 luni ... (vezi toată discuția)
Incredintarea masinii unei persoane fara permis Dragosh07 Dragosh07 Buna Ziua am incredintat masina unui Prieten care nu detinea permis de conducere , - am fost Opriti de Politia Rutiera , am recunosc fapta , ca sti-am ca nu ... (vezi toată discuția)