avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 655 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Cand imi pot lua permisul inapoi?
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Cand imi pot lua permisul inapoi?

Solutia pe scurt: În baza art. 87 alin. 1 din OUG 195/2002 cu aplicarea art. 3201 alin. 7 c.pr.pen condamnă inculpatul Mitea Sebastian la pedeapsa de 8 luni închisoare. În baza art 81 c.pen. dispune suspendarea condiţionată a executării pedepsei de 8 luni închisoare pe o durata de 2 ani şi 8 luni reprezentând termen de încercare potrivit art. 82 c.pen În baza art. 83 c.pen. atrage atenţia inculpatului că săvârşirea unei noi infracţiuni intenţionate în termenul de încercare va impune revocarea suspendării condiţionate. În baza art. 71 c.pen interzice inculpatului drepturile prevăzute de art 64 lit. a teza a II-a şi lit. b c.pen. În baza art. 71 alin. 5 c.pen. dispune suspendarea pedepsei accesorii pe durata suspendării condiţionate a executării pedepsei. În baza art. 191 c.pr.pen obligă inculpatul la plata sumei de 650 lei cu titlu de cheltuieli judiciare avansate de stat . În baza art. 189 c.pr.pen dispune avansarea sumei de 200 lei reprezentând onorariu avocat oficiu, conform delegaţiei nr. 6258/2013 din fondurile Ministerului Justiţiei în favoarea Baroului Constanţa. Cu recurs în 10 zile de la pronunţare. Pronunţată în şedinţă publică azi, 9.12.2013.

as dori sa stiu in cat timp imi pot lua permisu si conduce inapoi... :(

Ultima modificare: Marți, 11 Martie 2014
Gabriela Pintea, Consilier juridic
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 07:44, 11 Martie 2014
Dupa un an de la data cand hot a ramas definitiva puteti sustine examen pt obtinerea unui permis de conducere.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce spune in sentinta? AlinaTinaMircea AlinaTinaMircea Poate sa imi explice si mie cineva mai pe intelesul meu? Solutie: Respinge cererile de reţinere a ... (vezi toată discuția)
Ce pasi trebuie sa urmez pentru a redobandi dreptul de a conduce? mihaif1 mihaif1 Buna ziua. Curand imi expira anul de supendare pt. conducere sub influenta alcoolului. Vreau sa intreb care sunt pasii de urmat pt. recuperarea permisului, imi ... (vezi toată discuția)
Vreau sa stiu ce inseamna aceste articole penale si daca este condamnat sau nu.sau ce putem face sa il ajutam.multumesc inairina inairina Tip solutie: Condamnare Solutia pe scurt: 1. În baza art. 293 alin. 1 C.pen coroborat cu art. 3201 alin.7 C.p.p., condamnă pe inculpatul ............., ... (vezi toată discuția)