avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 512 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Informatii CCM la nivel de unitate sau ramura ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Informatii CCM la nivel de unitate sau ramura productie?

Buna ziua!
De unde as putea sa aflu daca este incheiat CCM la nivel de unitate si ce prevede acesta in cazul concedierii cu art.65 alin.(1)
-am dreptul la salarii compensatorii sau nu?
Multumesc!

Alte discuții în legătură

Salariul compensatoriu, ferante ferante Buna ziua. Sunt prins in urmatoarea postura : preaviz acordat de angajator ( cf la Art. 65, alin. 1. “ Concedierea pentru motive care nu tin de persoana ... (vezi toată discuția)
Care articol de lege este mai potrivit Lioness Lioness Buna ziua! Din pacate ma aflu in fata unei alegerei suparatoare. Angajatorul mi-a comunicat incetarea relatiilor de lucru si mi-a dat de ales intre demisie si ... (vezi toată discuția)
Concediere dutzu dutzu buna ziua! am si eu o problema. in data de 25.05.2009 am fost concedita conform art.65(1) CM, pe motiv ca mi s-a desfiintat locul de munca (asistent manager). ... (vezi toată discuția)