avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 925 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Inregistrare contract colectiv de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Inregistrare contract colectiv de munca

Buna ziua,
Poate cineva sa ma ajute si pe mine...trebuie sa inregistrez un contract colectiv de munca si nu stiu unde trebuie...Am sunat la Directia Muncii si mi s-a spus ca nu se mai inregistreaza acolo de un an de zile...Se inregistreaza cumva la ITM?
Multumesc mult
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:04, 4 Mai 2011
In Timis se inregistreaza sigur la ITM.
Tocmai am primit un raspuns pe aceasta tema de la ITM.

Banuiesc ca e la fel si la d-voastra. Dati un telefon la ITM, daca nu v-au dat lamuriri cei de la Directia Muncii.
Din august anul trecut , ccm se inregistreaza la ITM.
Ultima modificare: Miercuri, 4 Mai 2011
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inregistrare contract colectiv de munca - bucuresti alexandru marin alexandru marin Buna seara, Vroiam sa va intreb daca cineva a inregistrat in ultima vreme un Contract Colectiv de Munca in Bucuresti? Eu nu am mai efectuat astfel de ... (vezi toată discuția)
Salarii compensatorii gabrielle_24 gabrielle_24 Buna ziua, As dori sa ma ajutati si pe mine in umatoarea problema: momentan sunt in preaviz ( care expira pe 13 noiembrie), fiind concediata in baza art.65 ... (vezi toată discuția)
Contract colectiv de munca! LianaPin LianaPin Buna ziua, V-as ruga sa-mi spuneti si mie daca orice angajator are obligatia de a implementa un contract colectiv de munca? Daca da trebuie inregistrat la ... (vezi toată discuția)