avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1782 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Inregistrare Contract Colectiv de Munca - Bucuresti
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Inregistrare Contract Colectiv de Munca - Bucuresti

Buna seara,

Vroiam sa va intreb daca cineva a inregistrat in ultima vreme un Contract Colectiv de Munca in Bucuresti?

Eu nu am mai efectuat astfel de inregistrari de mai mult de 2 ani si nu stiu exact care este acum autoritatea competenta, unde trebuie inregistrat CCM in Bucuresti.

Ultima oara am inregistrat un CCM la Ministerul Muncii, Directia de Munca si Protectie Sociala (Piata Amzei).

Daca aveti informatii recente cu privire la institutia/directia unde se inregistreaza acum CCM, adresa si eventual un orar de functionare, va rog sa ma ajutati si pe mine.

Am incercat in ultimele zile sa aflu mai multe detalii prin telefon si/sau e-mail dar evident, nu am primit niciun raspuns.

Va multumesc pentru ajutor.
Cel mai recent răspuns: alexandru marin , utilizator 19:15, 29 Noiembrie 2010
In acest moment, contractele colective de munca se inregistreaza la ITM Bucuresti (Str. Radu Voda nr. 26-26A, sector 4). Ar fi bine sa sunati inainte la ei, pentru ca documentele care insotesc ccm-ul la ITM sunt diferite fata de cele pe care le duceam la directia de munca. (ma refer la adresa de inaintare, declaratia de incetare a fostului ccm, hotarari judecatoresti de reprezentativitate a sindicatului, etc.)
Mai multe informatii: [ link extern ]
Ultima modificare: Luni, 29 Noiembrie 2010
Kyandra, moderator
Exista deja stabilita o procedura de inregistrare a CCM la ITM-uri emisa de actre Inspectia Muncii ..
[ link extern ]
Multumesc pentru raspuns. Am identificat si eu documentul respectiv dar, nefiind datat, nu am stiut daca acesta mai este sau nu de actualitate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fara carte de munca dragomirelena78 dragomirelena78 Cum se procedeaza cu persoanele care te angajeaza fara contract,te tin doua saptamani, te muncesc si nu ti plateste munca. Unde se reclama?Elena (vezi toată discuția)
Reconstituire carte de munca Ank27 Ank27 Buna ziua! Ma poate ajuta cineva cu un sfat cum sa pot gasi datele de contact a unei societati CPMB -CCMB Interprinderea Utilaj Transport Bucuresti ?Am un ... (vezi toată discuția)
Cartea de munca ancadaniela75 ancadaniela75 Eu mi-am dat demisia de la 1 iunie cu preavizul de 15 zile. De pe 16 iunie am incetat activitatea in acea firma. Am tot sunat la firma si mi s-a spus ca mai ... (vezi toată discuția)