avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 412 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... probleme la executare?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

probleme la executare?

Buna ziua
Am o mare rugaminte la dumneavoastra , ma puteti clarifica cat timp am pentru a putea executa o sentinta cu dispozitivul asta, din anul 2006:

Constata nulitatea absoluta a titlului de propretate........in cea ce priveste beneficiarii recontituirii dreptului de proprietate pentru suprafata de teren ...mp situate in ...tarla, parcela... si dispune emiterea unui nou titlu de proprietate pentru aceasi suprafata pe numele lui A si B

3 ani sau 10 ani?

in alta ordine de idei timp de 5 ani nu am mai trecut pe la executor . In acest timp imediat dupa ce am cerut executarea la BEJ, am avut un alt proces referitor laterenul din prima sentinta cu Comisiile terminat in ianuarie. Din ianuarie pana acum in Mai, nu am facut nimic ptr executarea sentintei vechi. Se mai poate executa sentinta din 2006 acum? MI se poate imputa ceva pentru ca nu am respectat nu stiu ce termen?

Alte discuții în legătură

Cheltuieli de executare rolex rolex iNTR-O SPETA S-A DAT URMATOAREA SOLUTIE Solutie: Respinge excepţia privind lipsa calităţii procesuale pasive a Comisiei Judeţene pentru reconstituirea ... (vezi toată discuția)
Executare silita, BEJENARU PETRU BEJENARU PETRU Un dosar de executare silita terenuri . Respectuos va rog sa-mi prezentati un model de executare silita ce are ca obiect, punerea in aplicare a unei ... (vezi toată discuția)
Dezmembrare teren honciuc honciuc Buna ziua, Am 2 ha teren agricol pe numele meu cu titlu de proprietate, distincte, un ha intr-o sola si celalalt in alta sola. In urma unui proces, prin ... (vezi toată discuția)