avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 813 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... abuz
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

abuz

Buna ziua. am o problema daca sa poate sa ma indrumati ce pot sa fac: am fost retinuta 22 de zile cu un mandat prescris de 2 ani. in directia cercetari penale bucuresti si am fost pusa in libertate de instanta la primul termen in care procurorul de instanta a cerut eliberarea imediata. Acum as vrea sa deschid proces pentru despagubiri morale.
Cel mai recent răspuns: Radu Gabrian , Mediator 17:17, 6 Mai 2011
Mandatul de arestarte era valabil pe o perioada de 30 de zile, iar in cazul in care procurorul nu a cerut instantei prelungirea lui, intr-adevar, era expirat.
Cererea pentru repararea pagubei o adresati tribunalului in circumscritia caruia domiciliati, in termen de 18 luni de la data emiterii ordonantei procurorului sau a hotararii instantei de punerea a dvs. in liberate, contra statului , care va fi citat prin intermediul Ministerului Finantelor publice. Actiunea este scutita de taxa de timbru .
Acel dosar penal in care ati fost retinuta , are o finalitate ?
Cand s-a pronuntat , eventual , hotararea judecatoreasca definitiva in acesta si ce a prevazut acesta vis s vis de dvs. ?
Hotararea judecatoreasca este definitiva si irevocabila. Sa constatat prescrierea faptei iar procurorul de caz a solicitat punerea imediata in libertate. (fapta era prescrisa de 2 ani)
Cand s-a pronuntat hotararea despre care relatati ?
Solutia sa dat in data de. 26.05.2009.

Alte discuții în legătură

Arestat 6 luni apoi scos de sub urmarire penala - actiune despagubiri materiale si morale Doru Piroi Doru Piroi Buna ziua. Pe scurt, am fost arestat in 1996 pentru contrabanda cu tigari. Am stat 5 luni si am fost eliberat din arest subcontrol judiciar. In 2008, la ... (vezi toată discuția)
Despagubire, neatentia parchetului, judecatoriei, avocatului oltul oltul am fost condamnat la 3,5 ani inchisoare cu executare,judecatorii nu au aplicat o lege care era in vigoare in perioada cand a fost fapta si in plus avocatul ... (vezi toată discuția)
Arestarea preventiva - inculpat cu ordonanta de retinere expirata morebyte morebyte [b]Speta este urmatoarea:[/b] Inculpatul citat si tot odata emis si mandat de aducere pe numele lui la data de 06.05.2011, urmand a se prezenta(in speta ... (vezi toată discuția)