avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 498 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... asigurare la casa de pensii
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

asigurare la casa de pensii

muncesc legal in spania de 4 ani, la sfatul unor colegi de 1 an jumate am facut un contract cu casa pensiilor pentru a-mi merge vechimea si in romania.intre timp a crescut salariu minim pe economie iar eu platesc acea cotizatie lunara ca inainte . nu creste si ea odata cu salariul? ce drepturi mai am in afara de vechime in munca?si la pensie no sa se bata cap in cap cu vechimea din spania ?platita in aceeasi perioada.merci anticipat
Cel mai recent răspuns: cool12 , utilizator 23:00, 2 Iulie 2008
de ce sa se bata??
daca veti avea stagiul minim de cotizare atat in Romania cat si in Spania, la varsta pensionarii, veti primi pensie din ambele tari.:)
am dreptul si la somaj sau merge numai vechimea in munca?sau ce drepturi mai am platind aceasta cotizatie?merci

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua - pensie N_&_K_43 N_&_K_43 ce conditii trebuie sa indeplinesti, sa iesi la pensie la cerere,care va fi cuantumul pensiei si varsta la care poti iesi la pensie la cerere?? (vezi toată discuția)
Cum influenteaza concediul medical vechimea in munca? OctavianDinu OctavianDinu Va rog sa-mi raspundeti cum influienteaza concediul medical vechimea in munca ? Am aproape 35 de ani vechime in munca, am avut concedii medicale in perioada ... (vezi toată discuția)
Imi pot plati singura asigurarile sociale? Raisa_Pandrea Raisa_Pandrea Momentan sunt angajata cu contract de munca. Din octombrie anul acesta voi incheia contractul de munca, deoarece voi incepe sa frecventez cursurile unei ... (vezi toată discuția)