avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 653 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025. Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... ce declaratii se depun la o asociatie sportiva
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

ce declaratii se depun la o asociatie sportiva

O asociatie sportiva plateste arbitrii in baza unor delegatii cu o suma neta, trebuie platit impozit 16% si 5.5 sanatate. Cum incadrez aceste obligatii? drepturi de autor, colaborator? ce declaratii se depun ?daca imi poate raspunde cineva . Multumesc
Cel mai recent răspuns: ioanasaitis , utilizator 10:15, 16 Februarie 2012
Treceti la mesaje private adresa dumneavoastra de email si va trimit cateva materiale ajutatoare.
Va rog george_neagu daca puteti sa-mi trimiteti si mie niste materile ajutoare privind asociatiile sportive mai ales referitoare la arbitrii, obligatii declarative. Va multumesc anticipat.
Va rod dl george_neagu sa imi trimiteti si mie acele materiale privind activitatea unui club.
Va multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pentru o scoala de dans ce forma juridica imi recomandati? paflorin paflorin Eu si prietena mea dorim sa infiintam o scoala de dans pentru copii(balet,dans modern,dans de societate,populare nationale si internationale si mai putin ... (vezi toată discuția)
Club sportiv petrosoro petrosoro Buna ziua, la un club sportiv privat (asociatie) ce documente trebuiesc intocmite pentru antrenorii ce nu vor sa fie renumerati , in cazul unui control de la ... (vezi toată discuția)
Club sportiv veroniquero veroniquero Buna ziua! stie cineva ce declaratii se depun pt un club sportiv, non-profit? declatia 101? declaratii depuse (vezi toată discuția)